We turn what would be
into what will be

Van dromen weven wij realiteit. Van de beste materialen creƫren wij kwaliteit. Van meubels maken wij volledig jouw eigenheid.

Op maat gemaakt, met een liefde voor lokaal en tot in de puntjes afgewerkt met een persoonlijke touch: wij realiseren enkel en alleen projecten die voortvloeien uit jouw stoutste dromen. Van keukens goed genoeg voor sterrenchefs tot een werkplek die doet uitkijken naar maandagen. Wij streven ernaar om al jouw wensen te vertalen naar prachtige designs. Met niet minder dan de volle 100 % inzet. Daar slagen we in dankzij ons buitengewone Wood.b-team - geleid door gemotiveerd zaakvoerder Bart - dat dag in dag uit met plezier aan de slag gaat in het atelier in Niel.

Het verhaal begint bij de duurzame materialen, die geleverd worden door topleveranciers, zoveel mogelijk van eigen bodem. Alles wordt vervolgens volledig in huis ontworpen en geproduceerd, met vakkundige kennis, nauwkeurigheid en een stevige portie passie. Afronden doen we met de professionele plaatsing door onze meubelmakers, die bekend zijn met alle courante materialen en toestellen.

Jouw wensen worden na een gemoedelijk overleg volledig in het project vervlochten, zodat het eindresultaat voor eeuwig in uw woning of kantoorgebouw staat. Strak, solide en stijlvol. Je hoeft het je niet eens in te beelden, want wij ontwerpen in een handomdraai een 3D-model voor jou.

Trekken deze woorden je niet over de streep? Dan geven we graag het woord aan enkele beelden. Beelden die weergeven waar Wood.b voor staat.