Projecten
Residentieel

Duplexappartement

In Antwerpen mochten we – in samenspraak met de interieurarchitect – de keuken, de berging, de badkamer en de leefruimte in dit duplexappartement inrichten. Voor de keuken werd met olie behandelde eik gecombineerd met een unieke, warme marmersoort. De pivotdeur naar de berging werd naadloos geïntegreerd in de keuken, net zoals de keukentoestellen en wijnklimaatkast. […]

Lees meer

Duplexappartement

Voor dit totaalproject in Amsterdam werkten we hoofdzakelijk met diep geborsteld eiken fineer in zwart en Carrara marmer. Uniek aan dit project is de zwarte eik die doorloopt in de lambrisering aan de wand waarin eveneens de voordeur verwerkt zit. Om de trap af te schermen werd er een lage bibliotheekkast in hetzelfde materiaal geïnstalleerd.

Lees meer

Gezinswoning

In deze volledig gerenoveerde gezinswoning in Hove namen we de keuken, berging, dressing en badkamers voor onze rekening. We werkten daarvoor nauw samen met de interieurarchitect en bouwheer, wat zich vertaalt in een stijlvol interieur met de nodige aandacht voor kwalitatieve materialen en een uiterst secure afwerking.

Lees meer

Wil je graag een vrijblijvend voorstel voor je project?

Contact